Elementaire infratechniek

De opleiding Elementaire Infratechniek geeft je meer inzicht in diverse aspecten van de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) Infratechniek.

De opleiding Elementaire Infratechniek levert een ieder met een niet specifiek Infra-technische opleiding de mogelijkheid zich te scholen in alle elementen binnen de Infra. In 12 avonden word nader ingezoomd op alle aspecten binnen de Infra. Van droog/nat grondverzet, via kabels en leidingen, wegen en vaarwegen, parkmanagement en industriebouw wordt de basis gelegd voor een algemene Infrakennis over het gehele vakgebied. De opleiding is geschikt voor administratief opgeleiden, specialistische vakmensen en kaderfunctionarissen uit een ander vakgebied en vele andere belangstellenden.

 

Soort afrondingsdocument

De opleiding wordt afgesloten met een examen. Geslaagden ontvangen het diploma Elementaire Infratechniek.

Algemeen Examenreglement

In het Algemeen Examenreglement zijn voorwaarden vastgelegd die gelden voor alle examens, oftewel de spelregels waaraan jij en wij ons dienen te houden. Hier vind je het Algemeen Examenreglement.

Herkansing

Indien je niet slaagt voor een examen dan kom je meestal in aanmerking voor een herkansing.  Hiervoor krijg je vanuit de Bob een uitnodiging. Voor deze herkansing moet apart worden aangemeld en betaald. Voor de tarieven van herkansingen kun je contact opnemen met jouw contactpersoon.

Annuleren

Indien je genoodzaakt bent jouw deelname aan een examen te annuleren, dan kun je dit mailen naar jouw contactpersoon van de opleiding. Let daarbij goed op de annuleringsvoorwaarden, er kunnen kosten verbonden zijn aan een afmelding.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je cursist bent die voor de eerste keer gaat deelnemen en een examen wenst te annuleren:

  • Betaal je € 50 administratiekosten wanneer dit binnen 3 weken voor de dag van het examen plaatsvindt.
  • Betaal je bij een volgende afname de herkansingskosten wanneer dit op of na de dag van het examen plaatsvindt

Wanneer je een herkanser bent en een examen wenst te annuleren:

  • Betaal je alle kosten wanneer dit op of na de dag van het examen plaatsvindt;
  • Betaal je 50% van de kosten en € 50 administratiekosten wanneer je dit binnen 3 weken voorafgaande aan de dag van het examen doet;
  • Betaal je € 50 administratiekosten wanneer je dit tot uiterlijk 3 weken voor de dag van het examen doet.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

079-325 24 86

noordman@bob-kob.nl