Elementaire infratechniek

De opleiding Elementaire Infratechniek geeft je meer inzicht in diverse aspecten van de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) Infratechniek.

De opleiding Elementaire Infratechniek levert een ieder met een niet specifiek Infra-technische opleiding de mogelijkheid zich te scholen in alle elementen binnen de Infra. In 12 avonden word nader ingezoomd op alle aspecten binnen de Infra. Van droog/nat grondverzet, via kabels en leidingen, wegen en vaarwegen, parkmanagement en industriebouw wordt de basis gelegd voor een algemene Infrakennis over het gehele vakgebied. De opleiding is geschikt voor administratief opgeleiden, specialistische vakmensen en kaderfunctionarissen uit een ander vakgebied en vele andere belangstellenden.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

  • Personen die met infratechniek en het bouwproces in aanraking komen, maar geen (specifieke) technische vooropleiding hebben binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)/Infra.
  • Je hebt dagelijks te maken met de specifieke begrippen binnen het werk of wil zichzelf breder scholen binnen de functie of wenst door te groeien naar een andere functie.
  • De opleiding is geschikt voor diegene die werkzaam zijn binnen een aannemings-/bouwbedrijf, gemeente, een advies-/ingenieursbureau.

Kortom een ieder die met aspecten binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)/Infra te maken heeft.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

079-325 24 86

noordman@bob-kob.nl