Elementaire infratechniek

De opleiding Elementaire Infratechniek geeft je meer inzicht in diverse aspecten van de sector Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW) Infratechniek.

De opleiding Elementaire Infratechniek levert een ieder met een niet specifiek Infra-technische opleiding de mogelijkheid zich te scholen in alle elementen binnen de Infra. In 12 avonden word nader ingezoomd op alle aspecten binnen de Infra. Van droog/nat grondverzet, via kabels en leidingen, wegen en vaarwegen, parkmanagement en industriebouw wordt de basis gelegd voor een algemene Infrakennis over het gehele vakgebied. De opleiding is geschikt voor administratief opgeleiden, specialistische vakmensen en kaderfunctionarissen uit een ander vakgebied en vele andere belangstellenden.

 

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Werkwijze

De theorie wordt aan de hand van uniek lesmateriaal behandeld. Het lesmateriaal is geïllustreerd met vele recente foto’s en/of tekeningen en wordt tijdens de bijeenkomsten nader toegelicht. Centraal staan recent gerealiseerde projecten, aan de hand waarvan de meest voorkomende begrippen/elementen binnen de GWW/Infra behandeld worden. Omstreeks de 12e lesbijeenkomst wordt een bezoek gebracht aan een project in uitvoering. Tijdens de laatste les wordt extra aandacht besteed aan de voorbereiding van het examen.

Vervolgopleiding

  • Diverse trainingen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

079-325 24 86

noordman@bob-kob.nl