Projectleider B&U/Infra

In deze opleiding verkrijg je de kennis, vaardigheden om een effectieve projectleider te worden in combinatie met je praktijk-/werkervaring. Binnen de opleiding Projectleider B&U Infra wordt ingegaan op de taken en verantwoordelijkheden van de projectleider. Een reëel plan van aanpak schrijven, op basis van een risicoanalyse en gebaseerd op de integratie van onder andere de beheersaspecten geld, organisatie, tijd, informatie en kwaliteit (GROTIK) van een (eigen) project is de (groeps) opdracht. Daarnaast verkrijg je handvatten voor het vergroten van de persoonlijke effectiviteit waardoor je vaardiger wordt in de ‘soft-skills’. Zodat een projectleider in staat is zowel te functioneren in technisch organisatorische aspecten kan sturen op gedrag.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

  • De deelnemer beschikt over een hbo-opleiding en minimaal vijf jaar ervaring als werkvoorbereider/uitvoerder of een MBO opleiding met minimaal zes jaar ervaring waarvan hij vier jaar zelfstandig heeft gewerkt hbo werk- en denk niveau.
  • Anders na overleg met de verantwoordelijke opleidingsmanager;
  • Standaard maakt een (telefonisch) intakegesprek deel uit van de toelatingsprocedure.

 

Voor wie?

De post-hbo-opleiding Projectleider is bestemd voor ervaren werkvoorbereiders of bouwplaatsmanagers/hoofduitvoerders, projectleiders die een functie als projectleider ambiëren of al vervullen en zich willen bekwamen.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl