Een boost voor je loopbaan

Specials for Professionals zijn speciaal ontwikkeld voor mensen die geen tijd hebben voor een langlopende opleiding, maar die wel hun kennis willen blijven verdiepen. De ‘specials’ zijn korte cursussen en trainingen van maximaal 4 dagen. Deze hebben als doel om professionals met meerdere jaren werkervaring verder te ontwikkelen binnen hun functie. Kennis en competenties krijgen in korte tijd een boost!

De onderwerpen zijn onderverdeeld in vier hoofdthema’s: projectbeheersing, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, techniek en duurzaamheid.

Bekijk het overzicht van onze specials

Weinig tijd maar toch ontwikkelen?

Soms heb je aan een paar dagen genoeg om meer te weten te komen over een onderwerp. Duik bijvoorbeeld in de wereld van de contracten of kom meer te weten over het onderhoud van installaties of daken. Wil je werkgever meer doen met BIM? Dan kun jij er alvast op voorbereiden met een workshop BIM in de werkvoorbereiding. Werk aan je persoonlijke ontwikkeling en leer anders te luisteren naar je collega’s.

 

“Kunnen beoordelen en weten wanneer je moet ingrijpen”
De kennis die je opdoet tijdens Dak en onderhoud helpt je om onderhoud te plannen en de juiste beslissing voor onderhoud te nemen. Je kunt offertes van dakbedekkingsbedrijven beoordelen en opdrachten uitzetten en begeleiden. De docenten van Dak en onderhoud André van den Engel en Eric Pelsers van VEBIDAK vertellen wat je leert tijdens de cursus. … lees hier het hele interview

 

“De training heeft mij rust gegeven”
Uitvoerder John Bosgoed had nooit gedacht dat hij iets anders zou zijn dan timmerman en nu is hij op weg naar een functie als hoofduitvoerder. Tijdens de special Uitvoerder als Professional leerde hij, door beter te luisteren en door te vragen, sneller een beter beeld te krijgen. … lees hier het hele interview

 

 

Aan de slag met BIM!
In een paar dagen kun je je kennis en vaardigheden op het gebied van BIM (Building Information Model) ontwikkelen. Deze BIM-praktijkcursussen zijn in samenwerking met een BIM-expert ontwikkeld en bedoeld voor ervaren calculatoren, projectleiders, werkvoorbereiders en het management. Bekijk de BIM-cursussen of beluister de BOB-KOBcast ‘Praten over BIM met Patrick Staat van Slokker Bouwgroep’.

De BOB-KOBcast, podcast voor de ambitieuze bouwprofessional

BOB-KOB is in 2020 gestart met een podcast, de BOB-KOBcast, onder leiding van onze adviseur Patrick van Leeuwen. Het is dé podcast voor ambitieuze bouwprofessionals die zich willen blijven ontwikkelen óf betrokken zijn bij opleiding en ontwikkeling van collega’s. Beluister hieronder de aflevering, Een leven lang leren met ‘Specials for Professionals’.

 

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl