Loon- en Salarisadministratie in de Bouw -Schriftelijk

Deze opleiding is schriftelijk en loopt in principe gelijk met een reguliere opleiding. Aanmelden kan via de interesselijst of via de startdatum. De startdatum is de datum van de 1e les van de reguliere opleiding. Het rooster van de reguliere opleiding is te zien op Loon en Salarisadministratie via inschrijven/rooster. De deelnemer ontvangt het lesmateriaal thuis en studeert in eigen tempo.  De deelnemer wordt begeleid door een docent die de deelnemer na elke module huiswerkopdrachten stuurt.

Na deze opleiding kan de loon- en salarisadministrateur zelfstandig een salarisadministratie in de B&U en Infra opzetten en bijhouden.

Soort afrondingsdocument

De opleiding wordt afgesloten met een examen. Geslaagden ontvangen het Loon- en Salarisadministratie diploma.

 

Algemeen Examenreglement

In het Algemeen Examenreglement zijn voorwaarden vastgelegd die gelden voor alle examens, oftewel de spelregels waaraan jij en wij ons dienen te houden. Hier vindt je het Algemeen Examenreglement.

In de bijlage Bijlage Examenreglement LSA (behorende bij het Algemeen examenreglement) zijn specifieke voorwaarden voor deze opleiding vastgelegd, zoals de inhoud en duur van het examen en de criteria van slagen.

 

Herkansing

Indien je niet slaagt voor een examen dan kom je meestal in aanmerking voor een herkansing.  Hiervoor krijg je vanuit de Bob een uitnodiging. Voor deze herkansing moet apart worden aangemeld en betaald. Voor de tarieven van herkansingen kun je contact opnemen met jouw contactpersoon.

 

Annuleren

Indien je genoodzaakt bent jouw deelname aan een examen te annuleren, dan kun je dit mailen naar jouw contactpersoon van de opleiding. Let daarbij goed op de annuleringsvoorwaarden, er kunnen kosten verbonden zijn aan een afmelding.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je cursist bent die voor de eerste keer gaat deelnemen en een examen wenst te annuleren:

  • Betaal je € 50 administratiekosten wanneer dit binnen 3 weken voor de dag van het examen plaatsvindt.
  • Betaal je bij een volgende afname de herkansingskosten wanneer dit op of na de dag van het examen plaatsvindt

Wanneer je een herkanser bent en een examen wenst te annuleren:

  • Betaal je alle kosten wanneer dit op of na de dag van het examen plaatsvindt;
  • Betaal je 50% van de kosten en € 50 administratiekosten wanneer je dit binnen 3 weken voorafgaande aan de dag van het examen doet;
  • Betaal je € 50 administratiekosten wanneer je dit tot uiterlijk 3 weken voor de dag van het examen doet.

 

Wil je inschrijven voor deze opleiding zie onderstaande knop:

Voor verder informatie kun je contact opnemen met Vera Nugteren

079-325 24 68

nugteren@bob-kob.nl