Calculator B&U

In deze tijd waarin de kwaliteit van de projectinformatie afneemt moet de calculator in toenemende mate in staat zijn om de kostendrijvers in een project bloot te leggen en te beoordelen op waarde creatie en effectiviteit.

Dit stelt hoge eisen aan zijn/haar kennis en inzicht. Deze kennis moet niet alleen voldoende zijn om een kostprijs te berekenen. De calculator moet ook in staat zijn om op een professionele wijze risico’s en de impact van risicomaatregelen te calculeren. Ook moet hij/zij zichtbaar kunnen maken hoe optimalisaties mogelijk zijn.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Toelatingsvoorwaarden

  • mbo4 (Bouwkunde) met minimaal 0,5 jaar relevante werkervaring;
  • KOB Techniek 1 en 2 met minimaal 0,5 jaar relevante werkervaring;
  • hbo (Bouwkunde)

Heb je een andere opleiding? Overleg dan met de contactpersoon van de opleiding. Mbo+ werk- en denkniveau is een vereiste.

Voor wie?

Calculators of Werkorganisatoren die zaken met betrekking tot hoeveelheidsbepaling, offertevergelijking en afprijzen begroting willen aanleren. Basisvaardigheden elementenmethode en ramingen bij eenvoudige projecten kunnen toepassen. Deze kennis dient bekend te zijn voordat je deel kunt nemen aan de vervolgcursus Allround Calculator.

Op deze opleiding is een intakeprocedure van toepassing.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Vera Nugteren

079-325 24 68

nugteren@bob-kob.nl