Kwaliteitsborging voor het bouwen

Dat de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (WKB) nogal wat voeten in aarde heeft is duidelijk en het betekent dat er veel gaat veranderen. Momenteel werken wij daarom aan een opleiding Kwaliteitsborging voor het bouwen.

Om als kwaliteitsborger aan de slag te mogen moet de instrumentbeheerder de randvoorwaarden bepalen waar een kwaliteitsborger aan moet voldoen aan kennis en kunde om zich na toetsing te kunnen certificeren. Wij gaan samen met andere opleiders een voorstel maken voor de inhoud en voorwaarden van de opleiding. Dit voorstel gaan we voorleggen aan de instrumentbeheerders ter goedkeuring. Zodra dit geregeld is kunnen wij je op de hoogte brengen van de mogelijkheden om je op te leiden tot private kwaliteitsborger.

Wil je dat we je op de hoogte houden van deze opleiding? Schrijf je dan in op de wachtlijst. Zodra de opleiding gereed is ontvang je van ons meer informatie over de inhoud, startdata en locaties. Je kunt na het ontvangen van de informatie beslissen of je wel/niet wilt deelnemen.

Neem telefonisch of per mail contact met ons op

079 - 325 24 50

info@bob-kob.nl