Jong Professional Programma (JPP)

De bouw is volop in beweging. Het bouwvolume zal naar verwachting de komende jaren verder stijgen, waardoor de vraag naar goed personeel verder toe neemt. Om goede talenten aan te kunnen trekken is het bieden van een structuur, waarbinnen talenten door kunnen groeien essentieel. Jonge talenten zoeken de plaatsen waar zij verder kunnen groeien in professionaliteit.

Door het aanbieden van een optimaal ontwikkeltraject zult u de talenten boeien en binden aan uw bedrijf. Daarnaast versnelt het de groei van uw jonge talenten, zodat ze sneller op zelfstandig niveau uit komen.

Uiteindelijk doel is om nieuwe collega’s zo snel mogelijk op het niveau te brengen, waarop ze projecten zelfstandig en integraal kunnen begeleiden.

Ons ontwikkeltraject voor werkvoorbereiders en uitvoerders is een programma dat kan bestaan uit 3 jaar. Een ontwikkeltraject, waarin deelnemers constant werken aan eigen ontwikkeling.

Door een groep langdurig te begeleiden kunnen we lesstof en oefeningen afstemmen op de eigen organisatie, de eigen bouwsystematiek en de eigen manier van werkvoorbereiding en uitvoering. Op deze wijze sluit het ontwikkeltraject direct aan bij de praktijk van uw bouwsystematiek en organisatievisie en daarmee de belevingswereld van de deelnemer.

Leerjaar 1

9 Lesdagen en 2 individuele coach gesprekken per jaar.

Prijs: € 3.850,- exclusief btw.

Leerjaar 2

9 Lesdagen en 2 individuele coach gesprekken per jaar.

Prijs: € 3.850,- exclusief btw.

Leerjaar 3

In overleg instroom in de Infra 2 opleiding afhankelijk van de functie.
10 – 13 Lesdagen en 2 individuele coachgesprekken.

Prijs in overleg en afhankelijk van de keuze.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Fatima Aitbenali

079-325 24 71

aitbenali@bob-kob.nl