Projectbeheersing

In de bouw is het van het grootste belang projecten binnen Budget, volgens de Eisen, met tevreden Stakeholders en op Tijd, dus BEST, te realiseren. In de dagelijkse praktijk staan we nog steeds voor grote uitdagingen, die BEST opleveren in de weg staan.

Het beheersen van projecten is van wezenlijk belang. Of dit nu in de pré-opdracht, realisatie- of exploitatiefase is. Deze Specials for Professionals dragen bij aan jouw ontwikkeling op het gebied van projectbeheersing in elke fase van het bouwproces.

Natuurlijk kunnen we je bij het thema projectbeheersing, maar ook bij andere thema’s, ondersteunen met maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op via 079-325 24 50 en we geven je graag aanvullende informatie.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Opleidingsoverzicht

BIM in de werkvoorbereiding

Alle gegevens voor een bouwvoorbereiding gaan bij steeds meer bedrijven via 3D modellen. Maar hoe maakt een werkvoorbereider vanuit een 3D model een planning, een offerteaanvraag en een afroepstaat? Of hoe zorgt de engineering ervoor dat alle onderaannemers op elkaar zijn afgestemd en dat de afspraken in overeenstemming zijn met de bestekstukken? Dat is de actuele uitdaging voor de werkvoorbereider van nu. De moderne werkvoorbereider kan 3D modellen lezen, gebruiken en beoordelen op juistheid en kan ook coördineren en plannen met een 3D model. Deze cursus is vooral voor medewerkers die als BIM coördinator (willen) functioneren.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Shirley Hermelijn

079-325 24 75

hermelijn@bob-kob.nl