Leiderschap en persoonlijke effectiviteit

Je werkt al even in de bouw, hebt voldoende vakkennis, maar merkt dat je soms een situatie niet helemaal goed inschat of anders had willen reageren. Misschien wil je weten waarom je telkens in dezelfde valkuil stapt en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen.

Met deze Specials for Professionals ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Je krijgt zicht op je voorkeursstijlen, ziet wat jouw gedrag bij een ander oproept en krijgt praktische handvatten uitgereikt om nog effectiever te handelen en te communiceren.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van je soft skills of over onze coachingstrajecten? Neem contact met ons op via 079-325 24 50 en wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk ook onze andere trainingen in soft skills.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Opleidingsoverzicht

Projectleider als Professional

Managers, bedrijfs- en projectleiders kunnen niet alleen functioneren op basis van hun (bouw-)technische kennis. Ook inzicht in gedrag en sociale vaardigheden zijn van groot belang. Wat is de effectiviteit van ons gedrag en wat zijn de effecten op anderen. Wanneer treed je nu effectief op als leidinggevende? Hoe ga je zelf om met de werkdruk van alle dag? Deze training helpt je antwoord te vinden op deze vragen en geeft inzicht in het  eigen functioneren als leidinggevende.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl