Werkvoorbereider/Calculator Ondergrondse Netwerken

Word jij de volgende expert in ondergrondse netwerken? Tijdens deze opleiding ga je aan de slag met het maken van project- en procesanalyses en leer je een plan van aanpak op te stellen. Daarnaast kun je de calculatie en nacalculatie uitvoeren en heb je inzicht in de contracten en relaties daartussen. Als laatste leer je planning op te stellen en verkrijg je inzicht in de daaraan gerelateerde kosten. Na afloop heb je ook nog je persoonlijke sociale vaardigheden die in de functie naar voren komen ontwikkeld.

Op verzoek van de Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer van Bouwend Nederland, heeft BOB een functiegerichte opleiding voor calculator/werkvoorbereider ondergrondse netwerken ontwikkeld. Hierbij is het beroepscompetentieprofiel als uitgangspunt genomen. De praktijkgerichte opleiding bestaat uit twee modulen en stelt de calculator/werkvoorbereider in staat zich te bekwamen in het vakgebied. Projecten uit de praktijk worden gebruikt als lesmateriaal. De opleiding tot werkvoorbereider/calculator in de ondergrondse netwerken bestaat uit een combinatie van vakkennis, vakvaardigheden en persoonlijke vaardigheden passend bij de functie.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Achtergrondinformatie

Werkwijze

Leren door te doen. Er wordt gewerkt met projecten uit de praktijk. Sociale vaardigheden worden in praktijksituaties geoefend.

 

Vervolgopleiding

zie het Opleidingschema Infra

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Joyce Noordman

079-325 24 86

noordman@bob-kob.nl