Leiderschap en persoonlijke effectiviteit

Je werkt al even in de bouw, hebt voldoende vakkennis, maar merkt dat je soms een situatie niet helemaal goed inschat of anders had willen reageren. Misschien wil je weten waarom je telkens in dezelfde valkuil stapt en hoe je dit in de toekomst kunt voorkomen.

Met deze Specials for Professionals ontwikkel je je vaardigheden op het gebied van leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Je krijgt zicht op je voorkeursstijlen, ziet wat jouw gedrag bij een ander oproept en krijgt praktische handvatten uitgereikt om nog effectiever te handelen en te communiceren.

Wil je meer weten over het ontwikkelen van je soft skills, over onze coachingstrajecten of wil je maatwerkondersteuning? Neem contact met ons op via 079-325 24 50 en wij kijken graag wat we voor je kunnen betekenen. Bekijk ook onze andere trainingen in soft skills.

 Openen als PDF |  Deel via:  E-mail -  WhatsApp

Opleidingsoverzicht

Effectieve besluitvormingstechnieken

Projecten worden steeds complexer en verkeerde keuzes hebben steeds grotere gevolgen. Daarom is het belangrijk om besluitvormingsprocessen te optimaliseren, zodat de juiste keuzes op de juiste gronden op het juiste moment worden gemaakt. Dit bevordert de samenwerking in alle fasen en verbetert het uiteindelijke projectresultaat. Ook is het zaak partijen volledig aangehaakt te houden om blijvend draagvlak te creëren voor keuzes.

Tijdens deze tweedaagse training leer je besluitvormingsprocessen zodanig toe te passen dat in samenwerking met alle betrokkenen de juiste keuzes gemaakt worden. Je leert de nieuwste methoden toe te passen en ervaart hoe je creatieve interventies pleegt. Vaak worden voor- en nadelen tegen elkaar afgewogen. Dat kan een eindeloos proces zijn, waarbij er soms ook sprake is van dubbeltelling of er worden appels met peren vergeleken. De techniek ‘kiezen op basis van voordelen’ brengt hierbij uitkomst en wordt in deze training geleerd.

Voor verdere informatie kun je contact opnemen met Angélica Roos

079-325 24 63

roos@bob-kob.nl